Διανομή Τροφίμων ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο Νότιο Τομέα

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη 41 της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχε στην παράδοση του Οκτωβρίου 2023.  

Η σύμπραξη για μία ακόμα φορά εξυπηρέτησε μέσω των Δήμων και της ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» 4.983 αιτήσεις με 8.078 ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από τις περιοχές Γλυφάδα, Καλλιθέα, Άγ. Δημήτριο, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Ταύρο και Παλαιό Φάληρο. Διατέθηκαν 17.505 τεμάχια κρέας (συσκευασία ~ κιλού) και 11.124 κιλά μήλα καθώς και είδη παντοπωλείου και ΒΥΣ. Επίσης, διατέθηκαν αδιάθετα νωπά είδη σε Κοινωνικές Δομές Συσσιτίου.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», συμμετέχοντας ως εταίρος σε τέσσερεις συμπράξεις στην Αττική, επιθυμεί και με αυτό το πρόγραμμα να παράσχει επί του πρακτέου  στήριξη σε άτομα και οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και διαβιούν υπό αντίξοες συνθήκες.