Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου

Χριστουγεννιάτικο bazaar πραγματοποίησαν οι ωφελούμενοι και το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλαίσιο των γιορτινών εκδηλώσεων.

Tο bazaar έλαβε χώρα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και γεμάτο καταστήματα πεζόδρομους του νησιού. Η τοπική κοινότητα έδωσε το παρών και είχε την ευκαιρία να δει τα δημιουργήματα που με μεράκι και αγάπη έφτιαξαν οι ομάδες του Κέντρου Ημέρας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και περιελάμβαναν χειροποίητα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ημερολόγια, καθώς και άλλα διακοσμητικά.

Η μεγάλη στήριξη που έδειξε η τοπική κοινότητα στην προσπάθεια αυτή γέμισε χαρά τους ωφελούμενους του Κέντρου και απέδειξε πόσο σημαντικές είναι αξίες όπως η συνεργασία, η αποδοχή, η αλληλεγγύη, η κοινωνικότητα, η υπευθυνότητα, η ευγνωμοσύνη και η αγάπη.

Τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Αργοστολίου στέλνουν από καρδιάς ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και πολλές ευχές για έναν καινούριο χρόνο με υγεία και αγάπη!