Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής αποτελεί την κοινή προσπάθεια της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να στηρίξουν τους χιλιάδες ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες. Παρέχονται πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας και αποτελεί το πρώτο κοινό βήμα στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει υπογράψει η «Αποστολή» με τον Ι.Σ.Α.

Πέραν της λειτουργίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Σύμφωνο Συνεργασίας προβλέπεται η λειτουργία με εθελοντές ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου και των Κινητών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Υγείας που διαθέτει η «Αποστολή».

Το Ιατρείο στεγάζεται στο κτίριο του ΙΣΑ και παρέχει με εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε ενήλικες και παιδιά, συγκεκριμένες ώρες και μέρες την εβδομάδα. Κλινική Εξέταση και Παρακολούθηση από εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων – Ιατρικό Φάκελο – Χορήγηση Φαρμάκων – Παραπομπή για εργαστηριακές εξετάσεις σε Ιατρεία και Ιατρικά Κέντρα εθελοντών ιατρών του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ καθώς και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ (Βασικός εμβολιασμός παιδιών –εφήβων και εμβολιασμοί ενήλικων-ηλικιωμένων).