Συνεχίζεται η ανθρωπιστική βοήθεια από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου σε Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και στην «Αποστολή»

Κλιμάκιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη συνεχίζει να προσφέρει τόνους τροφίμων σε Ιερές Μητροπόλεις και στο φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Η παράδοση της πέμπτης ανθρωπιστικής βοήθειας για τα συσσίτια της «Αποστολής», πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ασπρόπυργο, αποτελούμενη από 2,5 τόνους σε κρέας και πουλερικά καθώς επίσης 400 κιλά πουλερικών και 150 κιλά σε βοδινό κρέας παραδόθηκαν για τις ανάγκες των Κυπρίων και Ελλήνων στον Ασπρόπυργο, 500 κιλά πουλερικών για την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, 400 κιλά σε ψάρι για την ημέρα της 25ης Μαρτίου, στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, 100 κιλά σε ψάρι για την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, 200 κιλά πουλερικών 100 κιλά σε ψάρι και 100 κιλά βοδινό κρέας στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και 80 κιλά σε ψάρι και 30 κιλά σε βοδινό κρέας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.

Ο π. Ιερώνυμος Πυλιώτης, ο οποίος συνοδεύεται από τον π. Θεόκλητο Κυριακού, τον π. Ανδρέα Παναγή, τον Δήμαρχο Λατσίων κ. Παναγιώτη Κυπριανού, τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Πιτταρά επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, όπου είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για την εξέλιξη της ανθρωπιστικής βοήθειας από μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Σήμερα στις 18:00 μ.μ. ο π. Ιερώνυμος με τη συνοδεία του θα μεταβεί ξανά στον Ασπρόπυργο να συναντήσει οικογένειες Κυπρίων και Ελλήνων, να μεταφέρει τις ευλογίες και την πλήρη στήριξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου αλλά και να ενημερωθεί για τις καθημερινές τους ανάγκες και ελλείψεις.

Αύριο το κλιμάκιο θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να παραδώσει 1 εμπορευματοκιβώτιο ξηράς τροφής για την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, 1 εμπορευματοκιβώτιο ξηράς τροφής στο Πόρτο Λάγος στον π. Νήφωνα Βατοπεδινό και 1 κοντέινερ τροφίμων θα μοιραστεί στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και επιπλέον 200 κιλά πουλερικών για την Ι.Μ. Βεροίας.

« Ο αγώνας μας είναι συνεχής και θα υπάρχει αρωγή όπου και για όσο χρειάζεται με διάθεση να προσφέρουμε και λόγω της ολοένα και αυξανόμενης ανάγκης έχουμε τη πρόθεση να την καλύψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Επίσης ανέφερε ότι με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου θα προσφερθούν το Πάσχα 15 τόνοι αμνοεριφίων για τα συσσίτια της « Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.