Πολιτιστικές επισκέψεις του Οικοτροφείου «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος

Την Δευτέρα 17 Μαρτίου, ένοικοι και προσωπικό του Οικοτροφείου «Επανένταξη», είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερη παράσταση στο θέατρο «Αθηνά». Η παράσταση με τίτλο «Δεν Βλέπω, Δεν Ακούω, Δεν Μιλάω», του Γ. Θεοδοσιάδη, αναφέρεται σ’ έναν παλιό Ινδικό μύθο, που διδάσκει τις αρετές της υπομονής και μακροθυμίας απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, με το σκηνοθέτη Χ. Χατζηπαναγιώτη να τονίζει τις κωμικές πλευρές της ιστορίας.

Οι επισκέπτες του Οικοτροφείου ενθουσιάστηκαν με την ξεκαρδιστική αυτή παράσταση και μετά τη λήξη,  παρέμειναν για να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τους ηθοποιούς που αγάπησαν.

Politistikes Episkepseis (1)Ένα από τα διασημότερα ρομαντικά χοροδράματα, τη «Λίμνη των Κύκνων» σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 18 Μαρτίου, η εργοθεραπεύτρια και η επωφελούμενος του Προστατευόμενου Διαμερίσματος, έπειτα από επιθυμία της τελευταίας.

Η γοητευτική ιστορία του πρίγκιπα Ζήγκφρηντ, της βασίλισσας των Κύκνων Οντέτ, του κακού μάγου Ρόθμπαρτ και της κόρης του Οντίλ, εκτυλίχθηκε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με τη νέα ματιά του χορογράφου Ρενάτο Τζανέλλα.