Η ΑΧΕΠΑ συνεχίζει να στηρίζει το έργο της Αποστολής

Την στήριξη του προγράμματος «Η Εκκλησία στο Σπίτι» που υλοποιεί η «Αποστολή» συνεχίζει η ΑΧΕΠΑ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού με γνώμονα την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Η πολύτιμη βοήθεια και συμβολή της ΑΧΕΠΑ ενισχύει και το πρόγραμμα «Η Αποστολή για τους πολύτεκνους» που επιμελείται η «Αποστολή», επιβεβαιώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στις κοινωνικές παρεμβάσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σήμερα ο Διοικητής της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25 κ. Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε το παρόν στη διανομή των δεμάτων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά το έργο της «Αποστολής» και να γίνει μέτοχος της προσφοράς και της αγάπης με προορισμό εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η «Αποστολή» συνεχίζει αδιάκοπα τα προγράμματα της ενισχύοντας ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που υποφέρουν από την κρίση. Συνοδοιπόρος στον αγώνα αυτόν και Η ΑΧΕΠΑ που εμπιστεύεται το έργο της και με αμοιβαία διάθεση βοηθά στο ν’ αλλάξει η ζωή μας.