Ψυχαγωγικές δραστηριότητες στους επωφελούμενους του Οικοτροφείου «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος

Οι επωφελούμενοι του Oικοτροφείου καθώς και του Προστατευόμενου διαμερίσματος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Πέμπτη 17 Μαρτίου το κατασκηνωτικό χώρο  “the Ranch”o  οποίος βρίσκεται στην περιοχή του Σοφικού Κορινθίας.

Οι επωφελούμενοι περιηγήθηκαν στους πραγματικά εντυπωσιακούς χώρους της κατασκήνωσης που έχουν κτιστεί κατά το πρότυπο μιας παλιάς πόλης της άγρια Δύσης χρησιμοποιώντας το τρενάκι της κατασκήνωσης, και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παραδοσιακά διαμορφωμένους χώρους όπως του κουρείου, του τυροκομείου, τον αλευρόμυλο και τους στάβλους των αλόγων καθώς και πολλά άλλα.

Τέλος τόσο οι επωφελούμενοι όσο και το προσωπικό συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων που τους ενθουσίασαν όπως την ιππασία, το  ποδόσφαιρο, το πέταγμα του χαρταετού.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του «The Ranch» που βοήθησαν πραγματικά ώστε η επίσκεψή μας αυτή να αποτελέσει μία πραγματικά ξεχωριστή εντυπωσιακή και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.