Τα παιδιά της «Εστίας» στο Adventure Park για μια μέρα γεμάτη περιπέτεια και παιχνίδι

Στο Πάρκο Ψυχαγωγίας “Adventure Park” στη Μαλακάσα βρέθηκαν οι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Εστία» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» προκειμένου να περάσουν μια ξέγνοιαστη μέρα περιπέτειας και ατελείωτου παιχνιδιού! Στη διασκεδαστική τους εξόρμηση τα παιδιά της «Εστίας», τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας του Πάρκου, απόλαυσαν τις εναέριες διαδρομές, πάνω και ανάμεσα στα δέντρα, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Adventure Park.

Μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη, χαρά αλλά και ισορροπία, σκέψη, προσοχή, εκτίμηση των συνθηκών πριν το επόμενο, σταθερό και καλά υπολογισμένο βήμα, σε διαδρομές που τα βήματα τους οδηγούσαν μόνο μπροστά. Ακριβώς όπως τα βήματα που προσπαθούν να κάνουν στη ζωή τους από εδώ και πέρα!

H λειτουργία του Ξενώνα Εστία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος «Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης» στον Ειδικό Στόχο «Άσυλο» και Εθνικό Στόχο «Υποδοχή/Άσυλο» στο πλαίσιο της δράσης  με τίτλο «Λειτουργία Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων ΕΣΤΙΑ 2018 από την Α.Μ.Κ.Ε ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5021537.