Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (International Orthodox Christian Charities) σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα:

  • τα περιστατικά των ανασφάλιστων ασθενών που παραπέμφθηκαν στα Νοσοκομεία αυτά που άνοιξαν την αγκαλιά τους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και «σώθηκαν» οι ασθενείς.
  • τη δωρεάν παροχή υγειονομικού υλικού και αναλωσίμων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής προς τα Δημόσια Νοσοκομεία της Αθήνας που στηρίζουν τη λειτουργία του  για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη ανασφάλιστων ασθενών.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/1 και ώρα 12:00μ.μ.

στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής (αίθουσα συνεδριάσεων ΙΣΑ)

 Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος

Στην συνέντευξη έχουν προσκληθεί να παραστούν οι διοικητές των νοσοκομείων της Αττικής που στηρίζουν ενεργά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής: ΓΝΑ ΕΛΠΙΣ, ΓΝΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΓΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ, ΓΝΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ «Γ.Γεννηματας», ΓΝΑ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΕΕΣ», ΓΝΑ ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΙ ΓΝΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Επίσης θα δοθούν στοιχεία για τους  ανασφάλιστους ασθενείς και τις προβλήματα των νοσοκομείων που δυσχεραίνουν την αντιμετώπισή τους.