Πολιτιστικές επισκέψεις των επωφελούμενων του Οικοτροφείου «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ»

Οι επωφελούμενοι του οικοτροφείου «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το εμπορικό κέντρο «The Mall» με σκοπό να παρακολουθήσουν την διασκευή της γνωστής Ελληνικής ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Οι επωφελούμενοι στο πλαίσιο θεραπευτικής ψυχαγωγίας είχαν επίσης την ευκαιρία,  την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου,  να επισκεφθούν την έκθεση τέχνης με τίτλο «Orange Water Art Festival»  που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας στο χώρο «The Loft».

Οι επωφελούμενοι θαύμασαν τα εκθέματα πολλών καλλιτεχνών  οι οποίοι χρησιμοποιώντας  διαφορετικές τάσεις, υλικά και τεχνικές πρόσφεραν ένα πλούσιο οπτικό θέαμα όπου κεντρίζει το ενδιαφέρον και προσφέρει αφορμές για προβληματισμό και συζήτηση μένοντας  με τις καλύτερες εντυπώσεις από την έκθεση.

Η «Αποστολή» σε όλες τις δομές της εφαρμόζει προγράμματα  θεραπευτικής ψυχαγωγίας  όπου  διαμέσου του γέλιου, του χιούμορ, της μουσικοθεραπείας, των δημιουργικών και αθλητικών δραστηριοτήτων προσφέρει στους επωφελούμενους εφόδια για να βλέπουν με θετικότερη προοπτική τη ζωή.