Μαθήματα Θεατρικής Έκφρασης στην Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer

Μια πρωτότυπη και αρκετά ενδιαφέρουσα δημιουργική δράση αναπτύχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15.2.2013 στους χώρους της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης της Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Αποστολή.

Η ηθοποιός καΤζένη Μιχαηλίδου, ανέλαβε τον σχεδιασμό και συντονισμό ομάδας «θεατρικής έκφρασης», με τους ενοίκους να συμμετέχουν ενεργά στα αυτοσχέδια «θεατρικά σκετσάκια». Καθώς ο χρόνος κυλούσε, το θεατρικό παιχνίδι, προς έκπληξη όλων, μετατράπηκε σε μικρή θεατρική παράσταση καταπλήττοντας την συντονίστρια, αλλά και το προσωπικό που παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ενθουσιασμός των ενοίκων, η χαρά τους και ο ζήλος τους, ήταν τεράστιος και η ανταπόκρισή τους θετική δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αρκετά ευχάριστη.

Η κα Τζένη Μιχαηλίδου, είναι ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου επί είκοσι συναπτά έτη. Στην αρχή ως απλό μέλος του χορού και αργότερα ως πρωταγωνίστρια, έπαιξε σε όλες σχεδόν τις αρχαίες κωμωδίες και τραγωδίες. Εκτός Εθνικού Θεάτρου, συνεργάστηκε με Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Αμφιθέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου, ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης-Λάρισας, Θέατρο Εμπρός, και με πολλούς θεατρικούς επιχειρηματίες. Επιπρόσθετα,η κα Μιχαηλίδου έχει παίξει σε αξιόλογες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού σε διάφορες δραματικές σχολές.

Ευχαριστούμε θερμά την καΤζένη Μιχαηλίδου για την εθελοντική της προσφορά, τον σχεδιασμό και το στήσιμο της ομάδας θεατρικής έκφρασης και όσα προσέφερε στους ενοίκους της Πρότυπης Μονάδας.