Ιερό Ευχέλαιο από τον Μητροπολίτη Διαυλείας Αλέξιο στο «Καρέλλειο»

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, οι επωφελούμενοι του «Καρέλλειου Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είχαν την ευλογία να συμμετέχουν στην τέλεση του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου.

Το ιερό μυστήριο τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Διαυλείας κ. Αλέξιο και τον εφημέριο της ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου Πανοσιολογιώτατο π. Χρυσόστομο Λεβογιάννη, στον χώρο της Μονάδας,συνοδεία της μαθητικής χορωδίας της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής.

Οι υποστηριζόμενοι, οι συγγενείς και το προσωπικό παρακολούθησαν με ευλάβεια το ιερό μυστήριο και έψαλλαν ύμνους, δοξάζοντας το όνομα του Κυρίου.

Ο Μητροπολίτης Διαυλείας κ. Αλέξιος χάρισε όμορφες ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως με την πίστη μας συνεχίζουμε την πορεία αναζήτησης ενός Χριστού που θα γεννηθεί στις καρδιές μας.
Ακολούθησαν κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια από τους μαθητές της Ριζαρείου Σχολής.

Ευχάριστη έκπληξη στο τέλος αποτέλεσε η παρουσία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Χαλανδρίου, όπου οι μουσικοί παρατεταγμένοι μπροστά στους ενοίκους χάρισαν μια ακόμα ευχάριστη χριστουγεννιάτικη νότα στην ημέρα, παίζοντας εορταστικές μελωδίες.