Θεία Λειτουργία και Εορταστικές Δραστηριότητες από το «Καρέλλειο» και την «Εθελοντική Διακονία Ασθενών»

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» με προεξάρχοντες τον πρωτοπρεσβύτερο π.Βασίλειο Κοντογιάννη και τον Πρόεδρο της Εθελοντικής Διακονίας, κ. Αθανάσιο Κοντογιάννη, επισκέφθηκαν Παραμονές Πρωτοχρονιάς το «Καρέλλειο», την Ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Βασίλειος Κοντογιάννης τέλεσε το μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, οι επωφελούμενοι και το προσωπικό παρακολούθησαν με ευλάβεια την ιερά ακολουθία και έψαλαν μαζί με τον ιερέα τους ύμνους. Στη συνέχεια, μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων και πήραν το αντίδωρο από το χέρι του ιερέως.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, τα μέλη της «Εθελοντικής Διακονίας», υπό την καθοδήγηση του κ. Αθανάσιου Κοντογιάννη, έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια μαζί με τους ενοίκους, ενώ στη συνέχεια τους απασχόλησαν με χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, όπως κατασκευές εορταστικών καρτών και ζωγραφική. Σαν έκπληξη προς τους επωφελούμενους ήταν και η εμφάνιση ενός εθελοντή ντυμένου Άγιου Βασίλη.

Οι επωφελούμενοι του «Καρέλλειου» ένιωσαν την χαρά του εορταστικού κλίματος και αντάλλαξαν ευχές για ένα ευτυχισμένο νέο έτος με υγεία!