Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο IOCC στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Για ακόμη μια χρονιά, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο International Orthodox Christian Charities (I.O.C.C.) και ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζουν την αμέριστη και έμπρακτη προσφορά τους στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κάθε εβδομάδα, το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» πραγματοποιεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Τις γιορτινές αυτές μέρες, οι άνθρωποι του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοίρασαν, μαζί με τα τρόφιμα, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, μια ευγενική χορηγία των εταιρειών “Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης” και “Puratos Ελλάς”.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», τόνισε πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο τις δύσκολες και περίεργες αυτές μέρες που βιώνουμε. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Ανέστη Αλιμπινίση, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “Άρτος και Ζύμη Αλιμπινίσης”, και τον κ. Αντώνη Σαλεβουράκη, Γενικό Διευθυντή της “Puratos Ελλάς”, γιατί για ακόμη μια φορά δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Φέτος τα Χριστούγεννα, ας παραδειγματιστούμε από τέτοιες αληθινές πράξεις προσφοράς και ας μην ξεχάσουμε να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που είναι μόνοι και απροστάτευτοι”, υπογράμμισε ο κ. Δήμτσας.