ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΖΩΗΣ VI)

header_web

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΕΤΟΙΜΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

 

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΖΩΗΣ VΙ,  το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων, Εθνικό Σκέλος και αφορά τη λειτουργία Ξενώνα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων ΕΣΤΙΑ, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάθεση υπηρεσιών προμήθειας έτοιμων μερίδων φαγητού για την κάλυψη των αναγκών τροφοδοσίας του ξενώνα.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 8η Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 στα Γραφεία της Αποστολής, επί της οδού Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37  11743 Αθήνα, ενώπιον Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή, τους όρους του διαγωνισμού και τη λήψη αντιγράφου της Διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Αποστολής, ώρες 10:00 – 12:00 τις εργάσιμες ημέρες, στον τηλεφωνικό αριθμό 2130-184400 (αρμόδιος κος Θωμάς Βλάχος) και στην ιστοσελίδα της Αποστολής www.mkoapostoli.gr.