Επίσκεψη του Ύπατου Κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ στον Αρχιεπίσκοπο και στην «Αποστολή»

«Η ΑΧΕΠΑ, η μεγαλύτερη οργάνωση των τριών περίπου εκατομμυρίων Ελληνικής καταγωγής Αμερικανών πολιτών και φιλελλήνων, ενισχύει και στηρίζει το έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με σκοπό την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων ελληνικών οικογενειών», επεσήμανε ο Ύπατος Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ κ. Αντώνης Κουζούνης κατά την χθεσινή του επίσκεψη στις αποθήκες του Οργανισμού «Αποστολή», όπου παρακολούθησε την προετοιμασία των δεμάτων τροφίμων που προορίζονται για τις οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Kyvernitis AXEPA@Arxiepiskopos (2)Ο κ. Κουζούνης, είχε συνάντηση και με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και τον Διοικητή της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ – Περιφέρεια 25 κ. Νίκο Παπαδόπουλο, όπου εξήρε το έργο του Οργανισμού και εξέφρασε την ικανοποίηση της ομογένειας στην υλοποίηση ενός προγράμματος κοινωνικής ευαισθητοποίησης με γνώμονα τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον κ. Κουζούνη και όλη την ομογένεια όπου στο πρόσωπο της «Αποστολής» βρήκαν τον ιδανικό συνοδοιπόρο και συνεργάτη για την πραγματοποίηση μιας κοινωνικής παρέμβασης που στηρίζει τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Στη συνέχεια παρέλαβε από τον κ. Κουζούνη επιταγή 10.000 δολαρίων για τις λειτουργικές υποχρεώσεις του προγράμματος, αρωγός του οποίου θα συνεχίσει να είναι η ΑΧΕΠΑ.