Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δεξιότητες Φροντίδας Ατόμων 3ης Ηλικίας από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον IOCC

Μέσα στο Σεπτέμβριο η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα προχωρήσει στην υλοποίηση του 2ου εκπαιδευτικού προγράμματος που απευθύνεται σε Φροντιστές – Επιμελητές ηλικιωμένων ατόμων με τίτλο «Δεξιότητες Φροντίδας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» στο πλαίσιο του έργου: Empowering Third Country Nationals in Athens- A Path to Integration, χρηματοδοτούμενου από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό «International Orthodox Christian Charities» (IOCC).

Ειδικότερα το έργο αφορά στη διοργάνωση ενός δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος για φροντιστές – επιμελητές ηλικιωμένων ατόμων, διάρκειας 50 ωρών θεωρία και 40 ωρών πρακτική, και με τη συμμετοχή 25 συμμετεχόντων. Οι ώρες υλοποίησης θα είναι 17.00 – 20.30 κάθε εργάσιμη μέρα από 23/09 μέχρι 09/10 για την Θεωρία. Η πρακτική θα υλοποιηθεί μεταξύ 21/10 και 01/11.

Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι Έλληνες (που θα τους ενδιέφερε η είσοδος σε αυτόν τον εργασιακό τομέα), μετανάστες και πρόσφυγες. Η ικανοποιητική γνώση της Ελληνικής Γλώσσας είναι πολύ σημαντική τόσο για την παρακολούθηση των μαθημάτων θεωρίας όσο και για την πρακτική άσκηση που θα γίνει σε δομές φιλοξενίας ατόμων Τρίτης ηλικίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Πρόγραμμα

Αίτηση Συμμετοχής