Δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για την Άνοια από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας

Το επιστημονικό προσωπικό της  Κινητής Μονάδας  Ψυχικής Υγείας,  του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την  Τοπική  Κοινότητα Φύλλου (με υπεύθυνο αγροτικό ιατρό τον κ. Πέτρο Καντερέ του Κέντρου Υγείας Παλαμά) και Γοργοβιτών του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησε στα αντίστοιχα περιφερειακά ιατρεία δράση ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για την Άνοια.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας, αποτελούμενο από τις ψυχολόγους  Αναγνωστοπούλου Όλγα και Στάμου Ειρήνη και την κοινωνική λειτουργό Χιώτη Ιωάννα, πραγματοποίησαν ομιλία και δωρεάν Τεστ Μνήμης στους  κατοίκους του Φύλλου και των Γοργοβιτών, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ανίχνευσης νέων περιστατικών. Οι κάτοικοι των δύο χωριών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κινητής Μονάδας και η προσέλευση υπήρξε μεγάλη.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, που βρίσκεται στην οδό Τρικάλων 183, μπορείτε καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 9:00 το πρωί  με 5:00 το απόγευμα να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 24410-22310 και να κάνετε Τεστ Μνήμης ΔΩΡΕΑΝ.