“ΑΠΟΣΤΟΛΗ”, IOCC και Δήμος Αθηναίων στο πλευρό των ευάλωτων συνανθρώπων μας

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα, κλιμάκιο της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, με την στήριξη του International Orthodox Christian Charities (IOCC) και του Δήμου Αθηναίων, συνεχίζει τις διανομές δεμάτων με είδη πρώτης ανάγκης στους αδύναμους κοινωνικά συνανθρώπους μας.

Οι άνθρωποι του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοίρασαν δέματα αγάπης με τρόφιμα και πασχαλινά τσουρέκια, ευγενική χορηγία των εταιρειών Άρτος και Ζύμη Αλιμπινίσης και Puratos Ελλάς.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, τόνισε: “Είναι τιμή και χαρά μας που, για ακόμη μια χρονιά, έχουμε συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας εταιρείες, οι οποίες δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρον τους για εκείνους που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Ανέστη Αλιμπινίση, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Άρτος και Ζύμη Αλιμπινίσης και τον κύριο Αντώνη Σαλεβουράκη, Γενικό Διευθυντή της Puratos Ελλάς, οι οποίοι, ακόμη και σε τόσο δύσκολους καιρούς, ποτέ δεν ξεχνούν πόσο σπουδαία είναι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο”.

Οι διανομές δεμάτων, που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, είναι μια σύμπραξη της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” με τον IOCC και τον Δήμο Αθηναίων με σκοπό την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.