«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια πλάτη να ακουμπήσουμε κι εγώ και η οικογένεια μου»

Λέγομαι Δημήτρης Τριουλίδης και με τη σύζυγό μου Σοφία Καλομοιράκη έχουμε τέσσερα παιδιά. Είμαι έμπορος, αλλά αυτή την περίοδο δεν τα βγάζουμε πέρα μόνοι μας. Το 2009 μου έκαψαν το μαγαζί, είχα χρεωθεί γι’ αυτή την επιχείρηση κι έτσι βρέθηκα να μην μπορώ να καλύψω τις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειάς μου.

Το να σου ζητάει το παιδί σου να φάει κάτι, φαγητό ή γλυκό, και να μην έχεις τίποτα να του δώσεις, σε στενοχωρεί… Τα παιδιά δε μπορούν να καταλάβουν το κόστος, ούτε πόσο κάνει μία τσίχλα, ούτε πόσο κάνει ένα πιάτο φαγητό. Κι είναι δύσκολο να μη μπορείς να του δώσεις αυτό που σου ζητάει.

Η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” μας έδωσε μια ανάσα. Λαμβάνουμε δύο “Δέματα Αγάπης” κάθε μήνα με προμήθειες που αποτελούν το 80% της καθημερινής μας διατροφής.

Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς. Τα δέματα της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ”, αυτά τα κιβώτια με τις προμήθειες, δεν σε ντροπιάζουν. Αντιθέτως, σε κάνουν να νιώθεις ότι «ναι, υπάρχει κάποιος που με σκέφτεται».

Σήμερα αισθάνομαι ότι υπάρχει μια πλάτη να ακουμπήσουμε κι εγώ και η οικογένεια μου. Για μας που έχουμε τέσσερα παιδιά είναι μεγάλη ανακούφιση να ξέρουμε ότι η κατσαρόλα του σπιτιού μας θα γεμίσει. Κι αυτό γίνεται χάρη στην “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”. Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα είχαμε γίνει χωρίς το έργο της; Η προσπάθεια αυτή είναι δώρο Θεού και θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους ανθρώπους που φροντίζουν τόσο κόσμο. Μακάρι να μπορούσαν να βοηθήσουν κι άλλο τόσο.