Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κέντρο Ημέρας Χίου

Στο πλαίσιο μιας σειράς  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το  Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου ,την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 το Κ.Η. διοργάνωσε απογευματινό τσάι. Σε μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα επωφελούμενοι, συγγενικά και φιλικά  τους πρόσωπα παρευρέθησαν στην εκδήλωση και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. Επιπλέον, τη διοργάνωση  υποστήριξαν επαγγελματίες του τομέα ψυχικής υγείας καθώς και η πρόεδρος της Τομεακής Επιτροπής Ψυχικής Υγείας Χίου,  Βουτιέρου Ε.

Ακόμη, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 11 π.μ το. Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου διοργανώνουν τα «Μαγειρέματα αγάπης»,  στο χώρο του Κέντρου Ημέρας.

Συγκεκριμένα, οι εξυπηρετούμενοι στο Κέντρο Ημέρας, θα συμμετάσχουν στην παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, στα πλαίσια της ενίσχυσης των δεξιοτήτων τους, σε μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα, με την καθοδήγηση της ευγενώς προσφερόμενης διαιτολόγου Αννας Καρυστιανού. Τα γλυκά που θα παρασκευάσουν θα προσφερθούν στη συνέχεια από το Κέντρο Ημέρας στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου καθώς και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου.

Παράλληλα, θα συζητήσουν για τα παραδοσιακά ελληνικά γλυκίσματα των γιορτινών ημερών στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη. Την εκδήλωση επιμελείται η  Βάσω Κριτάκη (από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Χίου), με την συνεργασία του προσωπικού του Κέντρου Ημέρας Χίου.