Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός – προμήθεια Η/Υ, λογισμικού & λοιπού εξοπλισμού στην Κεφαλονιά

Apostoli_logo

«Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός, για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικού και λοιπού εξοπλισμού προς εξυπηρέτηση των αναγκών των σχολικών μονάδων Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης της Κεφαλονιάς από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία  «Αποστολή».

H Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικού και λοιπού εξοπλισμού προς εξυπηρέτηση των αναγκών των σχολικών μονάδων Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης της Κεφαλονιάς. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στα γραφεία της Αποστολής, επί της οδού Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος, 11743 Αθήνα, ενώπιον Επιτροπής. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 16η Μαΐου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 τις προσφορές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή και τους όρους του διαγωνισμού και τη λήψη αντιγράφου της Διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις ώρες 10:00 – 12:00, τις εργάσιμες ημέρες στο Τμήμα Προμηθειών κος Θωμάς Βλάχος 2130-184449, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της Αποστολής www.mkoapostoli.com.

 

Ο Γενικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Δήμτσας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ