ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – 1 ΘΕΣΗ PROJECT OFFICER

header_web

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός  ΑΠΟΣΤΟΛΗ, στο πλαίσιο προγράμματος αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα με  παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προκηρύσσει θέση πλήρους απασχόλησης, διάρκειας 5 μηνών και άμεση πρόσληψη, με τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

 

Project Officer

 

Κύριες αρμοδιότητες (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά):

 

  • Να συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τη σύμβαση χρηματοδότησης και τους κανονισμούς του δωρητή.
  • Συλλογή, επεξεργασία και καταγραφή στοιχείων που απαιτούνται για την προετοιμασία των μηνιαίων εκθέσεων προόδου και οικονομικών αναφορών του έργου.
  • Στενή συνεργασία με όλους τους συνεργαζόμενους εταίρους στην υλοποίηση του έργου.

 

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Εκπαίδευση : Πτυχίο Ανώτατης Σχολής σε τομείς Πολιτικών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών επιστημών, Οικονομικών επιστημών ή σχετικών πεδίων.
  • Γνώσεις και Δεξιότητες : Ικανότητες διαχείρισης και επίβλεψης προγραμμάτων, βασικές γνώσεις κατάρτισης προϋπολογισμού και λογιστικής παρακολούθησης, προχωρημένη γραπτή επικοινωνία και άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση χρήσης η/υ, ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης, διαπροσωπικές επικοινωνιακές ικανότητες,.
  • Εμπειρία: τουλάχιστον 3 χρόνια στον τομέα διεθνούς/τοπικής ανάπτυξης, διαχείρισης ανθρωπιστικών προγραμμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό από ημεδαπούς και διεθνείς δωρητές (προηγούμενη εμπειρία με Διεθνείς Οργανισμούς θα ληφθεί υπόψη).
  • Ικανότητες : Ευαισθησία σε διαφορετικές πολιτισμικές συνθήκες και πρακτικές. Αντοχή και επιμονή στην παρακολούθηση στην εφαρμογή διαδικασιών, κανονισμών, τοπικών νόμων και άλλων απαιτήσεων στην υλοποίηση προγραμμάτων.
  • Πιστοποιήσεις : Πτυχίο Πανεπιστημιακών σπουδών, αγγλικής γλώσσας, ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Αποστολή βιογραφικών σε Ελληνική και Αγγλική γλώσσα έως  Τρίτη 05/04/2016 και ώρα 16.00 στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις: n.katsiaras@mkoapostoli.gr, d.katsivelaki@mkoapostoli.gr.

Το έργο χρηματοδοτείται από:

 International Orthodox Christian Charities –IOCC