ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – 1 ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, υλοποίησε την Πράξη «Αποστολή _ Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου» που χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, Άξονας Προτεραιότητας 4, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Η Π.Ν.Π. 4/12/2015 ΦΕΚ 164Α αποφασίζει την παράταση έως τις 30/6/2016 της λειτουργίας και χρηματοδότησης των «Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας»  από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο των ανωτέρω η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προκηρύσσει μία (1) θέση Βοηθητικού Προσωπικού-Στελέχους Τροφοδοσίας πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου για άνεργους έως 30 ετών.

Η παραπάνω θέση θα καλύψει τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του φορέα που λειτουργεί στην οδό Αθανασίου Διάκου 1 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

 

Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Νικόλαος Κατσιάρας: 213 018 4441

Υποβολή αιτήσεων έως τις 29 Ιανουαρίου 2016

στη διεύθυνση Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, 11743 Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr.

footer