ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΩΝ/ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

mko1logo_PANO

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΩΝ/ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, είναι φορέας υλοποίησης της Πράξης «Δημιουργία και λειτουργία δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) για άτομα με νοητική υστέρηση ή με σύνδρομο Down στο κληροδότημα «Μ. Κόκκορη» MIS 365459 του Ε. Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, Άξονας Προτεραιότητας 11. Στο πλαίσιο του Επικοινωνιακού Σχεδίου Ευαισθητοποίησης και της διοργάνωσης ημερίδας, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ/ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣ να καταθέσουν προσφορά (περιλαμβάνεται ο δημιουργικός σχεδιασμός και η εκτύπωση) για τη δημιουργία:

α) αφίσα ημερίδας,

β) banner ημερίδας,

γ) βεβαίωση παρακολούθησης ημερίδας,

δ) αυτοκόλλητο εφαρμογής σε folder,

ε) τρίπτυχο φυλλάδιο,

στ) κάρτα συμμετεχόντων

Οι προδιαγραφές των παραδοτέων περιγράφονται στην αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ο προϋπολογισμός   ανέρχεται στο ποσό των δυο χιλιάδων ευρώ  (2.000€), χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α  και οι προσφορές των υποψηφίων αναδόχων πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 17η Ιανουαρίου, στην έδρα της Αναθέτουσας επί της οδού Ήρας 8 και Δέσπως Σέχου 37 Αθήνα 11743 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση t.vlachos@mkoapostoli.gr.

H AΠΟΣΤΟΛΗ θα συνάψει με τον επιτυχόντα ανάδοχο σύμβαση έργου με το προαναφερόμενο αντικείμενο

 

Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

 

Αποστολή δικαιολογητικών α. εκδήλωση ενδιαφέροντος, β. οικονομική προσφορά έως τις 17 Ιανουαρίου 2014 στην  ηλεκτρονική διεύθυνση t.vlachos@mkoapostoli.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Θωμάς Βλάχος 213 018 4400 & 213 018 4441

 

logos_katw_web (2)