«Μία αγκαλιά για όλους» από το Κέντρο Ημέρας Χίου

Το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου σε συνεργασία με την επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων του βρεφονηπιακού σταθμού «Νερομπογιές & Νότες», την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χίου, την Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, την Κοινωνική Πρόνοια και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αποφάσισαν εν όψει των εορτών να δημιουργήσουν «Μια αγκαλιά για όλους».

Στόχος ήταν η υποστήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές δυσκολίες. Συγκεκριμένα, οικογένειες των παιδιών του βρεφονηπιακού σταθμού συγκέντρωσαν είδη διατροφής, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γλυκά και παιχνίδια, σε ειδικό κιβώτιο στην είσοδο του βρεφονηπιακού σταθμού.

Στη συνέχεια, ο διαχωρισμός των τροφίμων, των γλυκών και των παιχνιδιών έλαβε χώρα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες, επισκέφθηκε τις οικογένειες και παρέδωσε τα δέματα αγάπης.