Δράσεις από το Κέντρο Ημέρας Χίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Χίου διοργάνωσαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις 11 π.μ. τα «Μαγειρέματα αγάπης» στο κτήριο του Κέντρου Ημέρας. Το Κέντρο Ημέρας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Γανιάρης Κων/νος καθώς και η Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου κυρία Κριτάκη Βάσω.

Οι επωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας συμμετείχαν στην παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, στα πλαίσια της ενίσχυσης των δεξιοτήτων τους, σε μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα, με την καθοδήγηση της ευγενώς προσφερόμενης διαιτολόγου κας Άννας Καρυστιανού. Ο σκοπός ήταν τα γλυκά να προσφερθούν από το Κέντρο Ημέρας στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου καθώς και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου.

Η ανωτέρω εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι στα πλαίσια μιας σειράς χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας Χίου, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί το Κ.Η. η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου «Λέων Αλάττιος» με σκοπό να πουν τα κάλαντα στους επωφελούμενους.