Διοργάνωση Πρωταθλήματος & παρακολούθηση θεατρικής παράστασης για την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer

Στις 25 Απριλίου 2013 η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer & Συναφών Παθήσεων διοργάνωσε την 1η Καρελλειάδα, η οποία συμπεριλάμβανε αθλήματα όπως στοχοβολή και bowling. Οι ένοικοι της Μονάδας συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ενώ σε όλους μετά το τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν μετάλλια.

Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, οι ένοικοι και το προσωπικό της Πρότυπης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της ΜΚΟ Αποστολή παρακολούθησαν την πολύ επιτυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε»  που ανέβηκε στο Θέατρο “Badminton”.

Το θεατρικό μιούζικαλ σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού και μουσική του Γ. Κατσαρού, με πρωταγωνιστές τους Αντ. Λουδάρο, Γ. Καπουτζίδη και πλειάδα πολλών γνωστών ηθοποιών μάγεψε τους επωφελούμενους της Μονάδας προσφέροντάς τους ένα χορταστικό θέαμα με πολύ τραγούδι και χορό. Οι ένοικοι μέσα από την ιστορική αναδρομή της αθηναϊκής επιθεώρησης, διασκέδασαν, τραγούδησαν, χειροκρότησαν, θυμήθηκαν και νοστάλγησαν όμορφες εικόνες της παλιάς Αθήνας.

Η είσοδος της παράστασης ήταν μια ευγενική χορηγία του Θεάτρου “Badminton”, το  οποίο και ευχαριστούμε θερμά.