Το Καρέλλειο απέσπασε το βραβείο Silver στα Self Service Excellence Awards

Στο πλαίσιο των βραβείων Self Service Εxcellence Αwards 2018, το «Καρέλλειο»- Ολοκληρωμένη Μονάδα Νόσου Alzheimer του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Εταιρεία ΜΕΓΑ, απέσπασαν το βραβείο SILVER στη κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR)- Άνθρωπος» για την Πανελλαδική Εκστρατεία που πραγματοποιούν σχετικά με το Alzheimer.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω εκστρατείας, που συνεχίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά, το προσωπικό του Καρέλλειου έχει επισκεφθεί πάνω από 30 πόλεις και νησιά της Ελλάδας παρέχοντας ενημερωτικές ομιλίες και δωρεάν τεστ μνήμης σε περισσότερα από 3000 άτομα.

Ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην πανελλαδική αυτή εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, από το «Καρέλλειο» και την εταιρεία ΜΕΓΑ.

Η διευθύντρια της Μονάδας κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου ανέφερε ότι: «Σκοπός των δράσεων του «Καρέλλειου» είναι αφενός η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ο προληπτικός έλεγχος του κόσμου για την άνοια, και αφετέρου η προσπάθεια εξάλειψης του στίγματος που υπάρχει κυρίως στην περιφέρεια γύρω από αυτή τη νόσο».

Η βράβευση αυτή αποτελεί έναυσμα για την εταιρεία ΜΕΓΑ και το «Καρέλλειο» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» να συνεχίσουν να επενδύουν σε καινοτόμες δράσεις με στόχο τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.