Στην «9η Αθλητική Γιορτή για την Ψυχική Υγεία & τη Νοητική Υστέρηση» οι επωφελούμενοι του Οικοτροφείο «Επανένταξη» και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, οι επωφελούμενοι του Οικοτροφείου «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ» καθώς και του Προστατευόμενου Διαμερίσματος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συμμετείχαν στην «9η Αθλητική Γιορτή για την Ψυχική Υγεία & τη Νοητική Υστέρηση», στο κλειστό Γήπεδο Μπουρναζίου «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

Την Αθλητική Γιορτή διοργάνωσε ο οργανισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» με τη στήριξη του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής – Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Α.Α.Π.) του Δήμου Περιστερίου και έλαβαν μέρος λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και άτομα με νοητική υστέρηση από μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.

Τη διοργάνωση άνοιξε η ομάδα «BABES Γυμναστική για όλους» του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου «ΕΙΡΗΝΗ» Περιστερίου, η οποία παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με βάση την ενόργανη γυμναστική, ενώ τιμήθηκε σε μία ειδική τελετή ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Όλοι οι αθλητές διαγωνίστηκαν με σθένος και περισσή χαρά, η οποία διακρίνονταν διάχυτη στα πρόσωπά τους στην προσπάθειά τους να βάλουν ένα ακόμη καλάθι, να δώσουν την σκυτάλη στον επόμενο συναθλητή τους, να φτάσουν στο τέρμα.

Νικητές ήταν στο τέλος ΟΛΟΙ οι αθλητές, αφού όλοι οι συμμετέχοντες πήραν τιμητικό μετάλλιο συμμετοχής και έπαινο.