Ομιλία για το άγχος και τη διατροφική συμπεριφορά από την Κινητή Μονάδα Καρδίτσας

Κύκλο ομιλιών, ανοιχτό προς το κοινό, πραγματοποιεί η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κάθε τελευταία Τρίτη του μήνα με διαφορετική θεματολογία και ομιλητή κάθε φορά.

Την τελευταία Τρίτη του Φεβρουάριου, η Ελένη Τριανταφύλλου, κλινική διαιτολόγος και διατροφολόγος, μίλησε για το άγχος και τη σωστή διατροφή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», όπου και πραγματοποιούνται κάθε μήνα οι ομιλίες.

Η Ελένη Τριανταφύλλου μίλησε στο κοινό για το άγχος, τη διατροφική συμπεριφορά και τη σωστή διατροφή για υγεία και ευεξία. Η διατροφική συμπεριφορά, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν την υγεία, επηρεάζεται σημαντικά από το άγχος. Όπως τόνισε και στην ομιλία της, η ισορροπημένη διατροφή και η τακτική φυσική δραστηριότητα φαίνεται να βοηθούν στην αποτελεσματική διαχείριση των στρεσογόνων καταστάσεων. Μετά την ομιλία της διατροφολόγου, το κοινό της έθεσε ερωτήσεις και ακολούθησε συζήτηση.

Η επόμενη προγραμματισμένη ομιλία από  την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, στο χώρο της Κινητής Μονάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 4, 1ος όροφος).