Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας από την «Επανένταξη» και το «Προστατευόμενο Διαμέρισμα»

Σε εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ψυχικής Υγείας συμμετείχε το Οικοτροφείο «Επανένταξη» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου μαζί με τα Κέντρα Ημέρας «Ίασις» και «Ηλιοτρόπιο» διοργάνωσαν εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου οι συμμετέχοντες στόλισαν το «Δέντρο της Ψυχής» ενώ παρουσιάστηκαν και τα έργα ενός από τους επωφελούμενους του Οικοτροφείου «Επανένταξη», ο οποίος βρίσκει διέξοδο στην ζωγραφική και στην τέχνη.

Την ίδια ημέρα, το Οικοτροφείο «Επανένταξη» και το «Προστατευόμενο Διαμέρισμα» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έλαβε μέρος στην γιορτή ευαισθητοποίησης του Aegean College, στην οποία συμμετείχαν ψυχοθεραπευτικές εταιρείες και άλλες δομές προαγωγής ψυχικής υγείας. Ακολούθησαν ομιλίες από το επιστημονικό προσωπικό των δομών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με θέμα «Το υποκείμενο δρα εκτός σκηνής: Δύο κλινικές περιπτώσεις του περάσματος στην αυτοκτονική πράξη».