Πρόγραμμα Υποτροφιών Σπουδών σε Ιδιωτικά ΙΕΚ

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εντός του πλαισίου της ευρύτερης κοινωνικής δράσεώς της, ιδιαιτέρως υπέρ των νέων και της παροχής ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών για μόρφωση, προκηρύσσει πρόγραμμα χορήγησης πέντε (5) υποτροφιών για υλοποίηση σπουδών σε ιδιωτικό ΙΕΚ.

Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» χρηματοδοτεί την κάλυψη των διδάκτρων για σπουδές διετούς διαρκείας σε επαγγελματικούς τομείς επιλογής των υποτρόφων σπουδαστών ηλικίας έως 23 ετών, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέους και οικογένειες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά, να εκπαιδευτούν σε πληθώρα επαγγελματικών πεδίων και δεξιοτήτων, ικανών να καλύψουν τις εκπαιδευτικές αναζητήσεις και ενδιαφέροντα κάθε νέου σπουδαστή.

Τα κριτήρια επιλογής των υποτρόφων είναι οικονομικά και κοινωνικά, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε ενδιαφερόμενους, προερχόμενους από παραμεθόριες περιοχές.

Το συνεργαζόμενο ΙΕΚ θα διαθέτει παραρτήματα σε πανελλαδική κλίμακα. Οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές έως 10/9/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο «Πρόγραμμα Υποτροφιών Σπουδών σε Ιδιωτικά ΙΕΚ» σχετικά με τα κριτήρια και την αίτηση υποβολής υποψηφιότητας. Μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2130184426 και 2130188413 ή στο email: t.galdara@mkoapostoli.gr

Για να κατεβάσετε την αίτηση: επιλέξτε το εικονίδιο που βρίσκεται κάτω δεξιά από την αίτηση, στη συνέχεια επιλέξτε  «Accessibility Mode» και στη συνέχεια επιλέξτε το «Download».

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ