Προσφορά καινούργιου καρδιογράφου στο «Καρέλλειο» από τον «Δεσμό»

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε το «Καρέλλειο»- Πρότυπο Κέντρο Alzheimer του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο «Δεσμός».

Το «Καρέλλειο» υποδέχτηκε τους ανθρώπους του «Δεσμού», οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που ως στόχο έχει να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

Ο «Δεσμός», που δραστηριοποιείται κυρίως στο τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και της υγείας, προσέφερε έναν καινούργιο, σύγχρονης τεχνολογίας, καρδιογράφο στο επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου».

Η συνεργασία αυτή έγινε με την συνδρομή των supermarkets ΓΑΛΑΞΙΑΣ και της εταιρείας Unilever με σύνθημα «Υγεία, Δικαίωμα για Όλους».

Η Διευθύντρια του «Καρέλλειου», κα. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, υποδέχτηκε θερμά την κα. Κλειώ Κούβελα από την Unilever, την κα. Ανδριάννα Σαραντοπούλου και τον κ. Σπύρο Σπυριδωνίδη από τον Γαλαξία, καθώς και το προσωπικό του «Δεσμού», τους ξενάγησε στους χώρους του «Καρέλλειου» και τους ευχαρίστησε για την έμπρακτη βοήθειά τους.