Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο πλευρό των πυροσβεστών και πυρόπληκτων περιοχών

Στο πλευρό των πυροσβεστών που συνεχίζουν για μέρες να δίνουν μάχες με τα πύρινα μέτωπα της φωτιάς, βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με εντολή της Διοίκησης.

Επαρκείς ποσότητες εμφιαλωμένου νερούπαραδόθηκαν στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, Φάρος Λεωφόρος Κηφισίας στο Μαρούσι και στην Υ.ΔΙ.Π.ΥΛ. τέρμα Αττικής Οδού έξοδος Μάνδρας, Μάνδρα θέση Ξηροπήγαδο για τις ανάγκες στις συγκλονιστικές μάχες που δίνουν με τις φλόγες οι πυροσβέστες.

Την βαθιά ευγνωμοσύνη του, εκ μέρους όλων των συναδέρφων μου που αυτές τις μέρες δίνουν σκληρή μάχη, γιατί ακόμη μια φορά βρίσκεστε στο πλευρό μας και μας δείχνετε έμπρακτα τη στήριξη σας, εξέφρασε προς την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Πουρναράς.

Ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Μάριος Αποστολίδης δέχθηκε στο γραφείο του, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Ιωάννη Πεταλά και συζήτησαν τρόπους γόνιμης σύμπραξης και συνέργειας προληπτικής προστασίας.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από Αξιωματικούς του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) για τον επιχειρησιακό συντονισμό στο πλαίσιο εκπλήρωσης της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ. Πεταλάς μετέφερε τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου στην Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ευχαριστώντας παράλληλα το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων του Αρχηγείου Π.Σ. και προσωπικά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για το ρόλο τους στην αντιμετώπιση καταστροφών, για την παροχή κάθε βοήθειας στην περιφρούρηση και διάσωση της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

Τόνοι εμφιαλωμένου νερού παραδόθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές του Κουβαρά και του Δήμου Ρόδου για την αντιμετώπιση των αναγκών συνανθρώπων μαςΚατόπιν ενημέρωσης και επικοινωνίας, αμέσως η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με εντολή της Γενικής Διεύθυνσης κινητοποιήθηκε για να σταθεί στο πλευρό των πυροσβεστών και πυρόπληκτων περιοχών και δεν σταματά αλλά συνεχίζει αδιάκοπα σε κάθε προκύπτουσα ανάγκη δίνοντας έμπρακτα το παρόν.