Εγκαίνια Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης με τη στήριξη της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Τα εγκαίνια του  Κοινωνικού Παντοπωλείου  της Ιεράς Μητροπόλεως στη Πρέβεζα, τελέστηκαν την Κυριακή 22 Ιουνίου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο. Την προσπάθεια αυτή της Μητροπόλεως στηρίζει ο  φιλανθρωπικός οργανισμός  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Το παρόν έδωσαν, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.  Χρήστος Μπαίλης, ο  νέος Δήμαρχος Άρτας κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και πλήθος πολιτών της Πρέβεζας.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο»  στεγάζεται στην οδό Νίκης 4 και θα καλύπτει  τις ανάγκες σε πρώτη φάση 65  οικογενειών.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για τη στήριξη που παρέχει, μέσω της «Αποστολής», στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως του. Ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο που διαδραματίζει η Εκκλησία σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο και υπογράμμισε ότι η έμπρακτη αγάπη στο πλησίον είναι υποχρέωση κάθε χριστανού.
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας τόνισε:  ότι η «Αποστολή» θα σταθεί αλληλέγγυα στη Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης καθώς  είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθούν οι οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στηρίζει το 7ο σε σειρά Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύοντας περισσότερες από 1.000 οικογένειες, ενώ παράλληλα μοιράζει 8.500 δέματα τροφίμων σε μηνιαία βάση σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.