Διανομή Τροφίμων σε επωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχε στην παράδοση του Σεπτεμβρίου 2023.

Η σύμπραξη για μία ακόμα φορά εξυπηρέτησε μέσω των Δήμων και της ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» 2.989 αιτήσεις με 4.710 ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από τις περιοχές Βύρωνα, Γαλάτσι, Δάφνη-Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής και Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας. Διατέθηκαν 10.944 τεμάχια κρέας (συσκευασία ~ κιλού) και 6.552 κιλά μήλα καθώς και είδη παντοπωλείου και ΒΥΣ. Επίσης, διατέθηκαν αδιάθετα νωπά είδη σε Κοινωνικές Δομές Συσσιτίου.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», συμμετέχοντας ως εταίρος σε τέσσερεις συμπράξεις στην Αττική, επιθυμεί και με αυτό το πρόγραμμα να παράσχει επί του πρακτέου στήριξη σε άτομα και οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και διαβιούν υπό αντίξοες συνθήκες.