«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και EUROBANK  στηρίζουν τους νέους γονείς της Λέσβου 

Η Eurobank με την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν  να στηρίζουν τις νέες οικογένειες των ακριτικών περιοχών. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων προσφέρονται στις μητέρες που απέκτησαν παιδί το 2022, όλα τα είδη που θα χρειαστούν για τις ανάγκες των βρεφών, τους πρώτους 12 μήνες της ζωής τους.

  Nέοι  γονείς  με βρέφη από τον Δήμο Μυτιλήνης και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου στην Καλλονή, παρέλαβαν, ένα πλήρες πακέτο αγάπης από βρεφικά προϊόντα.  Παρόντες στην παράδοση των πακέτων «baby kits» ήταν ο  Δημάρχος Μυτιλήνης κ. Στρατής Κυβέλης και  Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Eurobank.

 Στο Γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη και ο Διευθυντής του τοπικού καταστήματος Καλλονής της «Eurobank» κ. Χρυσόπουλος.

 Το πρόγραμμα παρέχει βρεφικά πακέτα σε οικογένειες, με σκοπό την υποστήριξη των νεογέννητων παιδιών, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν κάθε στήριξη από ειδικούς επιστήμονες αλλά και τραπεζικές διευκολύνσεις καθώς και δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για 2 χρόνια.

 Ο  Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας  με συνεργάτες του και τους Δημάρχους Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρο συναντήθηκαν με τους νέους γονείς, συνομίλησαν μαζί τους και έλαβαν γνώση των καθημερινών αναγκών διαβίωσης τους.

‘Όπως τόνισε  ο κ. Δήμτσας, «ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» από κοινού με την Εurοbank δημιούργησε μια συμμαχία αγάπης. Βασική επιδίωξη μας είναι να βρεθούμε κοντά σας, συμβάλλοντας επικουρικά στη διαδικασία της ανατροφής παιδιών, ιδιαιτέρως στις παρούσες δυσχερείς συνθήκες πολυετούς οικονομικής και κοινωνικής δοκιμασίας· θέλουμε να αισθάνεσθε ότι δεν είστε μόνοι σας, ιδιαιτέρως στις ακριτικές περιοχές της Πατρίδος μας .Τα παιδιά αποτελούν την κατ’ εξοχή έκφραση αγάπης, στοργής και φροντίδας, πηγή τεράστιας χαράς και ευτυχίας. Είναι το μέγα δώρο και η μεγάλη ευλογία του Θεού. Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή όλων μας, αλλά και το μέλλον του Τόπου μας. Στο πρόσωπό τους βλέπουμε τη συνέχεια, τη διαδοχή των γενεών, την ελπίδα και την αισιοδοξία».

Οι Δήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και την Eurobank και υπογράμμισαν την αναγκαιότητα του προγράμματος για να στηριχθούν οι ακριτικές περιοχές της Ελλάδας που αντιμετωπίζουν έντονο δημογραφικό πρόβλημα.