Έξι τόνους γάλα, φρούτα και λαχανικά προσέφερε η «Αποστολή» στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας και στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα

Περισσότερους από έξι τόνους γάλα, φρούτα και λαχανικά προσέφερε, σήμερα, κλιμάκιο της «Αποστολής»  με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα , τον Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα και  παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπου Αθανασίου στις 450 έγκλειστες γυναίκες και τα ανήλικα παιδιά τους στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας και στους 320 Ανηλίκους  των Φυλακών Αυλώνα.

Ο κ. Δήμτσας  μιλώντας στις διευθύντριες των φυλακών και το προσωπικό αναφέρθηκε στις προσπάθειες της «Αποστολής» λέγοντας πως «οι ημέρες των Χριστουγέννων μας δίνουν την ευκαιρία  να  ανοίξουμε τις καρδιές μας και να αγκαλιάσουμε ως αδελφό τον καθένα ξεχωριστά.  Στόχος μας είπε είναι να προσπαθήσουμε όλου να βοηθήσουμε ν΄αλλάξει η ζωή τους ικανοποιώντας, μεταξύ των άλλων και κάποιες βασικές  τους ανάγκες ως προσφορά αγάπης».

Η δωρεά της «Αποστολή» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ευρύτερου προγράμματος που υλοποιείται από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα «Προσφοράς Φρέσκων Λαχανικών, Φρούτων και Γάλακτος Ελληνικής Παραγωγής» και χρηματοδοτείται από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής International Orthodox Christian Charities – IOCC και το The Hellenic Initiative –THI.