ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – 1 ΘΕΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ & 1 ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Στελέχωση της Ομάδας

έργου της Α.Μ.Κ.Ε. Αποστολή στα πλαίσια του  εγκεκριμένου έργου :

 «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ενημέρωση κατάρτιση των πολιτών και κληρικών» με κωδικό ΟΠΣ 296096

Η Α.Μ.Κ.Ε. Αποστολή προτίθεται να καλύψει τις ανάγκες της Ομάδας Έργου που αφορά την υλοποίηση με ίδια μέσα του εγκεκριμένου Υποέργου «Προετοιμασία αρχείου και συντονισμός επιστημονικής τεκμηρίωσης υλικού της Πράξης: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για την Ψηφιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ενημέρωση κατάρτιση των πολιτών και κληρικών» με κωδικό ΟΠΣ 296096.

Η στελέχωση της Ομάδας του έργου από τη Α.Μ.Κ.Ε. θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Α.Μία (1) θέση (Αρχιτέκτονα) κατηγορίας ΠΕ για τις εξής εργασίες-καθήκοντα:

  • Παρακολούθηση και συντονισμός αναφορικά με την επιλογή των τεκμηρίων, την τεκμηρίωση τους και την χρήση αυτών στις ψηφιακές εφαρμογές.
  • Αξιολόγηση, επιλογή, συλλογή και ομαδοποίηση/κατηγοριοποίηση του υλικού που αφορά σε τεκμήρια αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος τα οποία εντοπίζονται σε σχέδια, φωτογραφίες, τόμους, βιβλία, χάρτες του Ιστορικού Αρχείου.

Β.Μία (1) θέση (Νομικού) κατηγορίας ΠΕ για τις εξής εργασίες-καθήκοντα:

  • Εποπτεία και συντονισμός του Υποέργου.
  • Αξιολόγηση, επιλογή, συλλογή και ομαδοποίηση/κατηγοριοποίηση του υλικού που αφορά σε τεκμήρια νομικού ενδιαφέροντος τα οποία εντοπίζονται σε κώδικες, τόμους, επιστολές, πρακτικά του Ιστορικού Αρχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2013 στο πρωτόκολλο της Α.Μ.Κ.Ε ΑΠΟΣΤΟΛΗ (Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν.Κόσμος, ισόγειο, γραφείο προσωπικού) και ώρες 08:30 -16:30 σε έντυπη μορφή το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με επιστολή εκδήλωσης του ενδιαφέροντος τους.

Η παρούσα πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Α.Μ.Κ.Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο πεδίο Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο :2130184400 στον κ.Κατσιάρα και ώρες 08:30 έως 16:30.