ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αποστολή», σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στην παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που αφορά την Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Οικοτροφείο νόσου Alzheimer και συναφών παθήσεων, που εδρεύει στη Στυλίδα Φθιώτιδος, περιοχή Γρανίτσα (CPV: «32321300-2 Οπτικοακουστικό υλικό»

Οι προσφορές κατατίθενται στο πρωτόκολλο της «Αποστολής» στην οδό Ήρας αρ. 8& Δέσπως Σέχου αρ. 37, Ν. Κόσμος (πλ. Κυνοσάργους), Αττική, στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, μέχρι την 22/01/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30,είτε αυτοπροσώπως είτε με ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, σε έναν ενιαίο σφραγισμένο φάκελο προσφοράς. Επιτρέπεται ταχυδρομική αποστολή της προσφοράς. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, δεν αποσφραγίζονται, αλλά επιστρέφονται ως εκπρόθεσμες στους προσφέροντες.

Η παρούσα Πρόσκληση αποτελείται από τους όρους του παρόντος, το Παράρτημα Α’ (Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς), το Παράρτημα Β’ (Τεχνικές Προδιαγραφές) και το Παράρτημα Γ’ (Προσχέδιο Συμβάσεως), τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής.

AΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΚΕ

Παράρτημα Γ - Σχέδιο Σύμβασης

Παράρτημα Δ - Ενημέρωση για Τήρηση Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων