«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές δεν ξεχνάμε όσους μας έχουν ανάγκη

 

Μπορεί οι γνώριμοι δρόμοι της πόλης να είχαν ερημώσει, τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις, τα σχολεία να ήταν κλειστά προκειμένου να προφυλάξουμε τους συνανθρώπους μας κι όσους αγαπάμε, όμως ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά μας.

Το νέο βίντεο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μεταφέρει ένα ξεχωριστό, ανθρώπινο μήνυμα συμπαράστασης στους πιο ευάλωτους και σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Μας καλεί να μην χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας στη ζωή και μας παροτρύνει να μην αφήσουμε κανέναν αβοήθητο σε αυτές τις πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε όλοι.

Εν μέσω πανδημίας, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσάρμοσε τις ήδη υπάρχουσες δράσεις της στη νέα πραγματικότητα. Τα συσσίτια για τους άστεγους συνανθρώπους μας έγιναν εβδομαδιαία περιλαμβάνοντας όλα τα γεύματα των ημερών, οι διανομές των «δεμάτων αγάπης» έγιναν κατ’ οίκον, από πόρτα σε πόρτα, ενώ το φετινό Πάσχα οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μοίρασαν αρνί, ψάρια, κόκκινα αυγά και πασχαλινά κουλουράκια στα σπίτια των οικογενειών που χρειάζονται την έμπρακτη βοήθεια όλων μας.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας με αφορμή το κοινωνικό μήνυμα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τις Πάσχα αναφέρει: «Μπορεί φέτος να περάσαμε ένα διαφορετικό και παράξενο Πάσχα, όμως θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους ότι το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία μας. Με την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, εμείς στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζουμε τις δράσεις μας στις δομές, στο δρόμο κι όπου άλλου υπάρχει ανάγκη ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μη νιώσει μοναξιά και εγκατάλειψη».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» εδώ: