Παράδοση τέταρτης ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για τα συσσίτια της «Αποστολής»

Την τέταρτη  ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα παρέδωσε, σήμερα στον Ασπρόπυργο, κλιμάκιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο  Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη  με σκοπό  τη διαρκή ενίσχυση των συσσιτίων.

Ο Πρωτοσύγκελλος  μετέφερε  τις ευλογίες του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’ και την αμέριστη συμπαράστασή του στις συνεχώς διογκούμενες κοινωνικές ανάγκες των Ελλήνων,   υπογραμμίζοντας  ότι  θα συνεχίσει να συνδράμει με κάθε τρόπο για ουσιαστική προσφορά  και αρωγή στηρίζοντας το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της «Αποστολής».

Τον π. Ιερώνυμο Πυλιώτη συνόδευαν ο Δήμαρχος Αραδίππου της Κύπρου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χριστάκης Λυμπέρης, οι Αιδεσιμολογιώτατοι  Πρωτοπρεσβύτεροι, π. Παρασκευάς Παπαμιχαήλ, Γεώργιος Σεργίδης, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Ανδρέας Παναγή , Σάββας Χατζιωνάς  και ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού « Ο ΛΟΓΟΣ» της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Λουκάς Παναγιώτου.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στον Ασπρόπυργο   2, 5 τόνοι κρέατος και πουλερικών με γνώμονα τις ανάγκες παρασκευής φαγητού για χιλιάδες συνανθρώπους μας που σιτίζονται καθημερινά  και αύριο η αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με τον  Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη και τον  κ. Χριστάκη Λυμπέρη,  θα δει τον Μακαριώτατο  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο.

Επεσήμανε  τέλος ο π. Ιερώνυμος  τη συμβολή του Δήμου Αραδίππου στην αγορά των 840 κιλών βοδινού κρέατος αλλά και τη συμμετοχή  του σε κοινωνικές παρεμβάσεις με στόχο την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.