Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος με την “Αποστολή” στο Κατάστημα Κράτησης στον Ελαιώνα

Το κατάστημα κράτησης γυναικών στον Ελαιώνα Θηβών επισκέφθηκε μετά από πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της Μ.Κ.Ο «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «Αποστολή» στηρίζει και μεριμνά για τις 250 κρατούμενες στις φυλακές του Ελαιώνα. Η Διευθύντρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος κυρία Χαρά Κουτσομιχάλη υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο  και τον Διευθυντή της «Αποστολής» και τους ενημέρωσε για τις συνεχείς ανάγκες και ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Κατάστημα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν όλες τις πτέρυγες και διένειμαν περίπου 4.000 προϊόντα ατομικής υγιεινής και φροντίδας  που επιμελήθηκαν άνθρωποι της «Αποστολής».

Η Διεύθυνση των φυλακών ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο και τον κ. Δήμτσα για τη συνεχή μέριμνα και υποστήριξη που παρέχει η Εκκλησία, διαθέτοντας χιλιάδες δώρα αγάπης που καλύπτουν σημαντικές ανάγκες  της καθημερινότητας των κρατουμένων.