Ομιλίες με θέμα τον άνθρωπο και τα παιδιά από την Κινητή Μονάδα Καρδίτσας και το Κέντρο Νεάπολης

Μια ομιλία με θέμα «Άνδρας- Γυναίκα: Άνθρωπος» και μια παρουσίαση με τίτλο «Όρια και κανόνες στα παιδιά» διοργάνωσαν η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και το Κέντρο Ημέρας Νεάπολης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Ο Γεώργιος Στάμος, Θεολόγος, MSc  Φιλοσοφίας, ανέλυσε και συζήτησε με όσους παρευρέθηκαν στη δομή της Καρδίτσας το θέμα «Άνδρας- Γυναίκα: Άνθρωπος». Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας πραγματοποιεί κάθε μήνα ομιλίες, ανοιχτές προς το κοινό, για κοινωνικά θέματα. Η επόμενη ομιλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου.

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Νεάπολης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, διοργάνωσε μια συνάντηση- συζήτηση για τους γονείς με θέμα «Όρια και κανόνες στα παιδιά». Η ψυχολόγος της δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Καλλιόπη Αποστολάκη, τόνισε ότι η θέσπιση κανόνων και αρχών από την μικρή ηλικία είναι ο βασικότερος στόχος που θα πρέπει να θέτουν οι γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους. Ο επόμενος κύκλος των συζητήσεων προγραμματίστηκε για το προσεχές διάστημα καθώς υπήρχε άμεση ανταπόκριση και ενδιαφέρον από τους γονείς.