Μαζί με τους ηλικιωμένους της Μονάδας Alzheimer της «Αποστολής» γευμάτισε η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα

Μαζί με τους ηλικιωμένους της ΟλοκληρωμένηςΜονάδας Αντιμετώπισης Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έφαγε, το μεσημέρι της τρίτης μέρας των Χριστουγέννων, η Υφυπουργός Υγείας κα Αικατερίνη Παπακώστα –Σιδηροπούλου, στα πλαίσια της δράσης του Υπουργείου «Τρώμε Μαζί»

Η κα Παπακώστα κατά την διάρκεια του εορταστικού γεύματος αναφέρθηκε στο νόημα των εορτών και εξήρε το εξειδικευμένο έργο της Μονάδας το οποίο γίνεται υπό τη σκέπη Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ευχήθηκε σε όλους υγεία και πάντα χαρούμενες στιγμές. « Η «Αποστολή», είπε η υφυπουργός, με την καθοδήγηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιεί ένα τεράστιο κοινωνικό έργο το οποίο η πολιτεία οφείλει να στηρίξει».

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε, εκ μέρους του Μακαριωτάτου την Υφυπουργό για την ευγενική πρωτοβουλία να γευματίσει , ημέρες εορτών, με τους ηλικιωμένους και αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού και των εθελοντών προκειμένου να νιώσουν οι επωφελούμενοι του «Καρελλείου» την θαλπωρή των ημερών.

Η κα Υφυπουργός προσέφερε δώρα στους ηλικιωμένουςκαι ευχαρίστησε τους ενοίκους και το προσωπικό αλλά και την υπεύθυνη της δομής κ. Κατερίνα Ευθυμιοπούλου για τη θερμή φιλοξενία.

Το γεύμα προσφέρθηκε με πρωτοβουλία της υφυπουργού Υγείας και την στήριξη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ ζην» και της εταιρείας “COCA COLA”, ενώ σημαντική ήταν η συνδρομή ατόμων των δύο συστημάτων Χαλανδρίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, τα οποία εθελοντικά πλαισίωσαν τη δράση.