Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004 στηρίζει την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Έχουν περάσει  13 χρόνια από εκείνη τη μαγική βραδιά όπου η Ελλάδα σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αθλητισμού κατακτώντας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι Έλληνες  σε όλο τον κόσμο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ εκείνη τη βραδιά.

Οι πολεμιστές του Οτο Ρεχάγκελ για το ιστορικό, σε κάθε επίπεδο, Euro 2004 που έκαναν σχεδόν όλους τους Έλληνες να δακρύσουν από χαρά συναντιούνται και πάλι  στο γήπεδο για να στηρίξουν το Φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με κεντρικό μήνυμα “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ… Η ΑΓΑΠΗ”.

Την Δευτέρα 18 Δεκέμβριου 2017  στις 15:00, δίνουν ραντεβού στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης,  στην Ριζούπολη, για ένα φιλικό αγώνα με την «Αποστολή»  στην ομάδα της οποίας  θα συμμετέχουν και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  της Εθνικής ομάδας.

Σκοπός της αναμέτρησης είναι  να συγκεντρωθούν  τρόφιμα για να στηριχθούν οι  συνάνθρωποι μας και κυρίως τα μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το απόγευμα της Δευτέρας είναι μια ευκαιρία, λίγο πριν τις γιορτές,  να θυμηθούμε και να τιμήσουμε  τους παίκτες στους οποίους υποκλίθηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης  φέρνοντας στο γήπεδο  μόνο τρόφιμα αντί εισιτηρίου.


Την ποδοσφαιρική συνάντηση διοργανώνουν ο  Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».