Εθελοντές για μια μέρα στο έργο της «Αποστολής» οι coaches του “THE VOICE”

Οι 4 coaches του “THE VOICE”: Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO, συστρατευόμενοι στο έργο το Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίνουν το παρόν σε κάθε ευκαιρία επισκεπτόμενοι τις  δομές του Οργανισμού, συμμετέχοντας  εθελοντικά και δίνοντας στήριξη και χαρά σε παιδιά και ευπαθείς οικογένειες.

Η Μελίνα Ασλανίδου μαγείρεψε με τις  άλλες εθελόντριες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών το καθημερινό συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών και βοήθησε τη διανομή του σε άπορους και ανήμπορους συνανθρώπους μας, ενώ  ο Αντώνης Ρέμος σκόρπισε χαμόγελα και χαρά με την παρουσία του στα παιδιά του Κέντρου Φροντίδας της «Αποστολής» στο Μοσχάτο.

Το Κέντρο βρίσκεται στο Μοσχάτο και προσφέρει καθημερινά δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία, δωρεάν μετακίνηση καθώς κι ένα γεύμα σε 100 περίπου παιδιά.

Και ο Μιχάλης Stavento επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής» συνομίλησε με όλα τα παιδιά, έπαιξε, ζωγράφισε και τραγούδησε μαζί τους, απολαμβάνοντας ανεκτίμητες ανθρώπινες στιγμές.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας συνόδευσε τους καλλιτέχνες να γνωρίσουν το έργο του Οργανισμού  και έδωσαν όλοι  ξανά ραντεβού για τις 3 Ιουλίου  στο ΟΑΚΑ  για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ»!

Με αφορμή το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, στις 12:30, στο ELECTRA PALACE στην αίθουσα Ballrom.

Στη Συνέντευξη θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης – STAVENTO.

invitation press conference