Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δώρο το Δίπλωμα Σεμιναρίου μαγειρικής και ξενοδοχειακών υπηρεσιών από την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” σε πρόσφυγες και μετανάστες 

Για άλλη μία φορά η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έδωσε την ευκαιρία σε 28 πρόσφυγες και μετανάστες να εκπαιδευτούν στους τομείς της μαγειρικής και των ξενοδοχειακών υπηρεσιών. Μέσα από τα σεμινάρια που διοργανώνει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τη χρηματοδότηση του Οργανισμού Kerk in actie, για δεύτερη συνεχή χρονιά, δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εκπαιδευτούν σε τομείς με έντονο εργασιακό ενδιαφέρον και να ενταχθούν με αξιοπρέπεια στην ελληνική κοινωνία. 

Συνολικά έως τώρα έχουν εκπαιδευτεί 98 πρόσφυγες και μετανάστες, άνδρες και γυναίκες, και οι περισσότεροι από αυτούς βρήκαν άμεσα εργασία στους τομείς της εστίασης ή έχουν βελτιώσει την υπάρχουσα εργασία τους. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ιδιωτικό ΙΕΚ από έμπειρους επαγγελματίες εκπαιδευτές και αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και τον τίτλο σπουδών που προσφέρει στους σπουδαστές του. 

Πέραν των πολυπληθών προγραμμάτων στήριξης της ελληνικής κοινωνίας που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» καθημερινά δεν εξαιρεί από αυτά τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους εξαιτίας πολέμων ή οικονομικής ανέχειας και έρχονται στην πατρίδα μας αναζητώντας ασφάλεια και επιβίωση.