To «Καρέλλειο» στο Συνέδριο της «Alzheimer Europe» στη Χάγη

Στο 29ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο του Οργανισμού «Alzheimer Europe» στη Χάγη της Ολλανδίας συμμετείχε το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Οι άνθρωποι του «Καρέλλειου» παρακολούθησαν το επιστημονικό πρόγραμμα και παρουσίασαν επιστημονικές ανακοινώσεις. Ανέλυσαν την δράση της Μονάδας της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», αναφέρθηκαν στην  Πανελλαδική Εκστρατεία Ενημέρωσης για την άνοια που πραγματοποιεί το «Καρέλλειο» τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενώ μίλησαν και για τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στις μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις για την άνοια καθώς και για τη συμβουλευτική συγγενών και φροντιστών. Η συμμετοχή στο 29ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Alzheimer έδωσε την ευκαιρία σε επαγγελματίες υγείας από όλη την Ευρώπη να γνωρίσουν το έργο του «Καρέλλειου» και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και να πραγματοποιήσουν επιστημονικά τεκμηριωμένους διαλόγους γύρω από την άνοια και τις συναφές διαταραχές.

Ο μη κυβερνητικός οργανισμός «Alzheimer Europe», πραγματοποιεί ετήσια συνέδρια σε όλη την Ευρώπη και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με την άνοια, να συμβάλλει πρακτικά στην έρευνα που διεξάγεται στον ιατρικό κόσμο και να παρέχει έμπρακτη βοήθεια στα άτομα που πάσχουν από τη νόσο.